méně či více srozumitelné myšlenkové řetězy, teorie, úvahy nebo prostě jen výlevy emocí.

Rubriky

Nejnovější

Mravenci jsou voděodolný.

12. 4. 2016 16:43
Rubrika: Nezařazené

Čekáte, co se z toho názvu vyklube za super duchovní článek? Čekáte špatně. :D

Mám antibiotika a nudim se, takže tohle budou takový dost random kecy, skoro ve stylu Teri Blitzen (no, možná jí až křivdim, holce. Mimochodem sledujete jí? Pro sociologa naprostá lahůdka. A náhodou mě ty její videa vlastně dost baví. Nikdy člověka nenechá nahlídnout na úplný jádro svý duše, vždycky to jen tak nakousne, takže koukáte na další a další videa s nadějí, že konečně objevíte kdo doopravdy je... ale to se mi zatím nepovedlo.)

 

K těm mravencům: lezou nám po stole. A vlezli i do prázdný varný konvice. Tak jsem je zkusila vypláchnout, a furt tam byli! A ani nevypadali mokře! (asi vás napadne, jak se na první pohled liší mokrej mravenec od suchýho. očividně nijak.) Na druhej výplach už se teda pustili, ale ten první jakoby ani nezaznamenali. Chmpf. Ještě že je konvice varná a případné mravenčí nemoce se v ní vyvařej.


A že jsem nemocná - prej zánět průdušek, pořádnej - tak jsem si řekla že se musim odměnit a koupila si čokoládu. Dokonce bez palmovýho oleje a levnou. A víte co? Necítím chuť. Žádnou. Moje chuťový epitely jsou asi bacený bacilem taky, takže ať žvejkám co žvejkám, necítím žádnou chuť. To je na pytel toto.

 

A venku tak krásně a nesmim na slunce! Ach.

To vypadá jakobych si stěžovala, jej. To ale né! Já se u psaní tohohle nesmyslu náhodou výborně bavim :)

 

Tak na pozitivní vlnu: asi před dvěma hodinama jsem z okna slyšela, jak někdo ze sousedů parkoval a v autě měl puštěnou nejvíc stylovou hudbu jak z první republiky nebo možná z 50. let, no prostě mě to úplně hodilo do takovejch těch americkej filmů kde ty ženský v květovanejch šatech a s rukavičkama vystoupí z toho nejvíc stylovýho retro auta, na očích sluneční brýle, v ruce kabelku - všechno v pastelovejch barvách - a jdou si na nějakej ten čajík do klubu nebo na pláž... nádhera :)

A připomnělo mi to předtančení mojí třídy: https://www.youtube.com/watch?v=hYBPmubjoHQ

Slaďoušové. <3




Zobrazeno 629×

Komentáře

JiKu

jak z první republiky nebo možná z 50. let, no prostě mě to úplně hodilo do takovejch těch americkej filmů kde ty ženský v květovanejch šatech a s rukavičkama vystoupí z toho nejvíc stylovýho retro auta, na očích sluneční brýle, v ruce kabelku - všechno v pastelovejch barvách

Nechtělo se mi nikdy věřit zjištění průzkumů, že dnešní mladí historiky nerozlišují napoleónské války od okupace v roce 68 nebo válkou ve Vietnamu.

Už tomu věřím.

vobis

Zkuste si udělat roztok nějakého tenzidu, třeba jaru, trošku to zamíchejte, nechte usadit pěnu a pak to opatrně nalijte do konvice s vodou a mravenci. Je možné, že je pak voda bude lépe smáčet. Podělte se pak s námi prosím o výsledek pokusu.

Morainie

JiKu - věřte mi, rozdíl mezi napoleonskou válkou a okupací poznám. Ta hudba ale doopravdy se nedala jednoznačně zařadit, byl to swing nebo jazz, a to se hrálo jak ve 20. tak v 50. letech, pokud tedy jsem správně informována.. ;)
Vorbis - Mravenci se stáhli, pokus asi nebude :/

spitfire

Kdo by neznal Teri Blitzen?
Teda jestli není známější Shopaholic Nicol?

vobis

Tak je zkuste nalákat na sirup.

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz